Verzending

Handgemaakte sieraden worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Bij niet-handgemaakte sieraden geldt voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Nederlandse orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

  • Nederland & België: alle orders in Nederland boven de € 50,00 worden gratis verzonden. Voor orders onder de € 50,00 wordt € 2,95 verzendkosten in rekening gebracht.
  • Europa & Verenigd Koninkrijk: orders binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk worden vanaf € 100,00 gratis verzonden. Voor orders onder € 100,00 wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
  • Internationaal: orders buiten Europa worden vanaf € 150,00 gratis verzonden. Voor orders onder de € 150,00 wordt € 14,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Levertijd

  • Nederland: 1 tot 2 werkdagen
  • België, Duitsland & Luxemburg: 3 tot 5 werkdagen
  • Overige Europa: 5 tot 8 werkdagen
  • Internationaal: 8 tot 12 werkdagen

Dit is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Retourneren

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Je hoeft ons hierover niet per mail te informeren. Het retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaand adres:

NOOQI
Amsteldijk 109
1078 RP, Amsterdam

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De teruggestuurde producten worden na ontvangst terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen en dat de klant indien nodig met een verzendbewijs de retourzending kan aantonen. Als de bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd worden de verzendkosten vergoed, als slechts een deel wordt geretourneerd blijven de verzendkosten voor eigen rekening. 

Let op: retourzendingen zonder naam en ordernummer worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

Ruilen

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat de nieuwe oorbellen jouw kant op komen! Gaat het om oorbellen van een ander bedrag? Dan dien je de oorbellen opnieuw te bestellen en wordt het bedrag voor de andere oorbellen retour overgemaakt.

Terugbetaling

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. NOOQI behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.